Dates and times are subject to change.

Scroll to see additional dates.

Loading
3:00 PM
  1. Registration
    Indiana Convention Center
    240 mins
  2. SCBA Fit Testing
    Indiana Convention Center, Room 111
    240 mins
    3:00 PM - 7:00 PM
6:00 AM
  1. Registration
    Indiana Convention Center
    660 mins
6:30 AM
  1. FDIC Bus Loading
    Indiana Convention Center, Wabash W Lobby
    30 mins

    6:30 AM

     

8:00 AM
  1. Hands-on Training (H.O.T.) Evolutions
    Offsite
    540 mins

    8:00 AM - 5:00 PM

    Hands-on Training (H.O.T.) Evolutions at FDIC International are something you must experience to fully appreciate. These aren’t your “weekend training events” commonly popping up around the country. They cover the latest technology and techniques in the fire service, instructed by key players within the industry. 

    LEARN MORE

  2. Pre-Conference Workshops
    Indiana Convention Center
    570 mins

    8:00 AM - 5:30 PM

    Pre-Conference Workshops feature both 4-hour and 8-hour formats that provide an in-depth look at specific topics, covering new areas of interest within the fire service, as well as traditional training topics. Choose from a variety of topics and prepare to walk away with new insights, ideas and approaches.

    LEARN MORE

12:00 PM
  1. FDIC Bus Loading
    Indiana Convention Center, Wabash W Lobby
    30 mins

    12:00 PM

6:00 AM
  1. Registration
    Indiana Convention Center
    660 mins
6:30 AM
  1. FDIC Bus Loading
    Indiana Convention Center, Wabash W Lobby
    60 mins

    6:30 AM

     

8:00 AM
  1. HOT Evolutions
    Offsite
    540 mins

    8:00 AM - 5:00 PM

    Hands-on Training (H.O.T.) Evolutions at FDIC International are something you must experience to fully appreciate. These aren’t your “weekend training events” commonly popping up around the country. They cover the latest technology and techniques in the fire service, instructed by key players within the industry. 

    LEARN MORE

  2. Pre-Conference Workshops
    Indiana Convention Center
    570 mins

    8:00 AM - 5:30 PM

    Pre-Conference Workshops feature both 4-hour and 8-hour formats that provide an in-depth look at specific topics, covering new areas of interest within the fire service, as well as traditional training topics. Choose from a variety of topics and prepare to walk away with new insights, ideas and approaches.

    LEARN MORE

12:00 PM
  1. FDIC Bus Loading
    Indiana Convention Center, Wabash W Lobby
    30 mins

    12:00 PM 

7:00 AM
  1. Registration
    Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    660 mins

    7:00 AM - 6:00 PM

    VIEW REGISTRATION PACKAGE OPTIONS

     

10:30 AM
  1. Classroom Sessions
    Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    525 mins

    10:30 AM - 7:15 PM

    FDIC International offers more ways than ever to learn the latest tactics, techniques and technologies designed to take your knowledge to the next level.

    LEARN MORE

7:30 AM
  1. Registration
    Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    570 mins
10:00 AM
  1. FDIC Exhibit Hall
    Lucas Oil Stadium/Connector
    450 mins

    10:00 AM - 5:30 PM

    VIEW 2023 EXHIBITOR LIST

10:30 AM
  1. Classroom Sessions
    Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    405 mins

    10:30 AM - 5:15 PM

    FDIC International offers more ways than ever to learn the latest tactics, techniques and technologies designed to take your knowledge to the next level.

    LEARN MORE

11:00 AM
  1. Exhibit Hall
    Indiana Convention Center and Outdoor Exhibits & Demo Area
    390 mins

    11:00 AM - 5:30 PM

    VIEW 2023 EXHIBITOR LIST

8:00 AM
  1. Registration
    Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    540 mins
8:30 AM
  1. Classroom Sessions
    Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    225 mins

    8:30 AM - 12:15 PM

    FDIC International offers more ways than ever to learn the latest tactics, techniques and technologies designed to take your knowledge to the next level.

    LEARN MORE

9:00 AM
  1. FDIC Exhibit Hall
    Lucas Oil Stadium/Connector
    480 mins

    9:00 AM - 5:00 PM

    VIEW 2023 EXHIBITOR LIST

10:00 AM
  1. Exhibit Hall
    Indiana Convention Center and Outdoor Exhibits & Demo Area
    420 mins

    10:00 AM - 5:00 PM

    VIEW 2023 EXHIBITOR LIST

8:00 AM
  1. Registration
    Indiana Convention Center and Lucas Oil Stadium
    300 mins
9:00 AM
  1. Exhibit Hall
    Indiana Convention Center, Lucas Oil Stadium/Connector, Outdoor Exhibits & Demo Area
    240 mins

    9:00 AM - 1:00 PM

    VIEW 2023 EXHIBITOR LIST